Doubrava 5.4.2014

Sepsal: Jóžin



Zvadlo nebylo vytvořeno.


Sobota 5.4.2014

Jak letos nebyla žádná zima, stromům narostlo hloupě brzo listí, čímž předčasně skončila fotografická sezóna ... a tak jedu zase po letech na Doubravu. Mariána je samozřejmě líná, tak se zkouším domluvit s nějakým Václavem z Peček, co snad jezdí a Klokan ho zná ze školky. Neúspěšně. Ale dává mi kontakt na Zdeňka z Lysé, který prý pojede ... tak se s ním domlouvám ... a jedu.

Sraz máme v 11 hodin v Pařížově, trochu se hledáme, ale nakonec OK. Převlékáme se do gumy a jedeme svézt auta do Ronova ke skautům. Tam nakonec čekáme s ostatními řidiči ještě na jedno opožděné auto, při té příležitosti se proléváme točeným Bernardem v místním stánku. Následně se vracíme jedním autem nahoru do Pařížova, bereme lodě a vyjíždíme.

Je nás celkem asi víc než 10, všichni na kajacích. Řeka je místy trochu přecpaná, ale vcelku v pohodě, jen furt na někoho čekáme. Kousek za mostem v Mladoticích si dávám první koupel - nějak jsem si blbě vybral cestu a nestihnul se nacpat tam, co jsem chtěl. Nevadí - vylévám a pokračuji. Další koupání přichází na Martinovi, tentokrát však ne mojí vinou ... nějaká splašená Pálava se přihnala a přimáčkla mne na Martina. Nic moc. Trochu se proplavu, ale zvládám to sám. Postupně to ještě dvakrát vynášíme nad Martina, tentokrát sjíždím v obou případech bez problému, na všechna šílená plavidla si dávám bedlivý pozor.

Následně pokračujeme do Ronova ke skautům, oba jezy jedu, byť ten druhý někteří přenášejí. U skautů končíme - převlékáme se, většina tu zůstává a zítra pojede znova, já se vracím domů...



Zpět na hlavní stránku cancáku.
Sepsáno 27.4.2014